Ring oss

Billig hemsida – Absolut!

Billig hemsida

Vi har arbetat länge i den här branschen och på frågan om vad som är en billig hemsida så är svaret inte helt enkelt. Vad är en billig hemsida? Vi utgår från att man syftar på priset, men det är inte så självklart ändå.

Hos oss får du en modern, responsiv och användarvänlig hemsida byggd med WordPress för 9945 kr. Det tycker vi är en billig hemsida!

Men vi vet att så inte är fallet alla gånger.

Något som är billigt för en person är dyrt för en annan. Det beror helt på vad man har för förväntningar, referensramar och möjliga medel. Vi har haft kunder som sagt att de tyckte en hemsida för över 150 000 kr var billigt för det de fick. Hemsidan genererade nämligen över 5 miljoner i intäkter per år.

Vi är proffs på WordPress hemsidor!

Vad är en billig hemsida?

En billig hemsida är enligt oss en hemsida där man får mycket värde för pengarna. Om du får en trasig hemsida som inte fungerar och kraschar hela tiden pga dåligt utfört arbete och den kostade 20 000 kr, ja då kanske den inte var billig. Om du däremot får en riktigt bra hemsida som hjälper ditt företag skaffa nya kunder via nätet och leder till nya intäkter och du betalade 20 000 kr, ja då är det kanske en billig hemsida.

Webbex hjälper er skapa en snygg hemsida (och billig hemsida)

Vi är din partner när det kommer till köpa en ny hemsida. Vi har lång erfarenhet så att ni slipper gå på minor som ni annars kanske skulle gått på. Hör av dig idag så kan du ha en modern och användarvänlig hemsida färdig inom 2 veckor.

Läs om våra priser och paket här

Kontakta oss – så kan vi hjälpa dig med hemsida

  • Vi lovar att inte dela dina uppgifter med 3e part eller skicka irrelevant information.