Ring oss

Dags att bygga hemsida? Bra! Vi bygger hemsidor.

Letandet är över! Vi tycker att det varit för krångligt för många att bygga hemsida, så vi har valt att göra det lätt. Vi har över 10 års erfarenhet och har samlat på oss kompetenser och processer för att göra det enklare att köpa hemsida.

Bygga hemsida

Detta ingår alltid i våra hemsidor

Wordpress® hemsida

Hemsida byggd med marknadens populäraste och mest lättanvända CMS-verktyg. Det innebär att ni enkelt kan uppdatera sidan med text, bilder eller video.

Responsiv design (mobilanpassad)

Hemsidan byggs med responsiv design, vilket innebär att det fungerar lika bra oavsett skärmstorlek. Den ser med andra ord bra ut både på mobiltelefonen, surfplattan och datorn.

Sökmotorvänlig (SEO)

Vi bygger hemsidan för att ger er bästa möjliga exponering mot sökmotorerna. Det vill säga förutsättningar så att era framtida kunder enkelt kan hitta er.

Snygg & Användarvänlig

Första intrycket är viktigt! När era nya kunder kommer till er sida så ska de vara enkelt och tydligt för dem att hitta informationen de söker. Ni vill leda dem rätt och snabbt.

Vi sköter allt

Vår framarbetade process gör det enkelt för er! Vi gör allt jobb och ni får en professionell hemsida levererad och klar i tid. Vi tycker inte ni ska behöva göra något själva.

Personlig support

Personlig kontakt som hjälper er från start till slut. Det går både att ringa och maila till oss. Vårt mål är att ge er bästa kundsupporten i branschen.

Ska vi bygga hemsida? Redo för nästa steg?

Läs mer om vad som ingår i våra hemsidor och om våra priser.

Möt David - Er Personliga Projektledare

”Vi har lång erfarenhet av att bygga hemsidor åt kunder och har lärt oss oerhört mycket genom åren. Vi vill att resan från start till leverans ska vara så smidig och friktionsfri som möjligt. Jag tror vi har lyckats med det!”

Innan du går… Du ska inte gå lottlös. Här är en present:

GRATIS GUIDE: 5 frågor att ställa till din webbyrå för att framtidssäkra din hemsida

5-fragor-till-din-webbyra-guide-small