Ring oss

Hemsida24 vs WordPress

Hemsida24 vs WordPress

Vad är skillnaden mellan Hemsida24 och WordPress och vilken passar er bäst?

Klargörande: Du är inne och surfar på Webbex.se som bara bygger i WordPress. Så om den här texten helt blint skulle föredra WordPress framför Hemsida24 så vore det lite konstigt. Därför ska vi försöka låta bli att vara partiska.

Så till att börja med kan vi säga att Hemsida24 är en jättebra tjänst och ett duktigt företag som har varit igång ett tag nu och absolut och bevisligen erbjuder en tjänst som folk och till viss mån företag är ute efter.

 

Pris – den främsta fördelen med Hemsida24

Den främsta fördelen med Hemsida24 är priset. Det är väldigt billigt att skaffa en hemsida på Hemsida24. Men det kommer dock med en liten hållhake. Du måste själv skapa hemsidan. Du kan om du är duktig och har känsla för form och design få en snygg och modern hemsida, men det är inte för alla. Det tar dessutom en del tid att skapa en snygg hemsida (t.ex. av webbyrån Galax i Stockholm). Det är förmodligen tid som du som företagare skulle kunna få bättre avkastning på om du gjorde något du var riktigt duktig på och som hjälper ditt företag växa. Att lägga 40 till 50 timmar på att bygga en hemsida kanske inte är optimalt då.

 

Funktioner

Hemsida24 erbjuder en mängd funktioner och ett fiffigt Drag & släpp verktyg för att underlätta när du bygger din hemsida. Det går att få till en snygg hemsida som både är mobilanpassad och unik. Hemsida24 har även en hel del andra funktioner som är bra. Jämfört med WordPress så har Hemsida24 dock en väldigt lång väg att gå för att erbjuda lika många bra och nödvändiga funktioner. Men det beror självklart också på vad ert företag behöver.

 

Design

Hemsida24 erbjuder olika mallar som man som användare kan använda för att sedan göra anpassningar och ändra färg, text och bilder. Vissa av mallarna är helt ok, men håller en klass som känns lite för mycket ”hemma-bygge” i vårt tycke. Vill ert företag kännas proffsigt och kanske lite större än vad ni är, så kan det vara så att Hemsida24 inte är för er. Med WordPress så är egentligen möjligheterna oändliga när det kommer till design, men även funktionalitet.

 

Vilka har byggt sin hemsida med respektive?

Hemsida24 har en del namnkunniga kunder, såsom Oscar Sia och Molly Sandén. De har även en del mindre företag som kunder.

Sidor byggda i WordPress är många fler (25% av alla hemsidor) så här finns en mängd stora företagssidor bland kunderna. Exempelvis; Angry Birds, The Herald Sun, TechCrunch, LinkedIn, Sony Music, Time Inc., Beyoncé, Usain Bolt, Katy Perry, Resurs Bank och många många fler.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss – så hjälper vi er med hemsida

  • Vi lovar att inte dela dina uppgifter med 3e part eller skicka irrelevant information.