Ring oss

Wordpress hemsida – Vi är proffs på just det!

Vad är det där WordPress alla pratar om? Är det något att ha? Här är en kort genomgång av WordPress och vad en WordPress hemsida kan göra för ert företag.

Wordpress hemsida

 

En WordPress hemsida

En hemsida byggd med WordPress kan se ut precis hur som helst och det går inte som besökare att veta att man kommit in på en hemsida byggd med WordPress. När folk säger att de vill ha en WordPress hemsida så handlar det om själva plattformen, eller motorn som hemsidan är byggd på. Den har vissa fördelar som folk och företag gärna tar del av och därför väljer att få en hemsida byggd med WordPress.

Vi är proffs på WordPress hemsidor!

Open Source

WordPress är byggt på open source. Vad betyder det? Open source översatt till svenska är öppen källkod. Det innebär att all kod som finns i WordPress och allt som rör WordPress är byggt på Open source. Det gör att alla har tillgång till den, vilket gör det mycket lättare att få utvecklare att börja använda den för att bygga nya funktioner och hjälpa till att förbättra plattformen (WordPress). Det finns en väldigt stor community av utvecklare som bidrar varje dag till att förbättra WordPress så att det fortsätter att vara ett stabilt och säkert system att bygga sin hemsida på. Detta har hjälpt till att göra WordPress till den populäraste plattformen för hemsidor i hela världen. Av alla hemsidor använder ca 25% WordPress idag.

Publiceringsverktyg

Som vi nämnde innan så kan besökare inte veta att hemsidan att är byggd med WordPress. Men som administratör så vet du det. Det är en del av anledningen till att du valde WordPress. WordPress är ett publiceringsverktyg som gör det väldigt enkelt att själva uppdatera, skapa och ta bort sidor, blogginlägg, bilder, texter, videos och mera. Du kan med andra ord, efter lite utbildning, själv hantera det mesta med din hemsida. Inlärningskurvan för att lära sig administrera en hemsida i WordPress är inte så brant och efter några timmar kan även personer med väldigt liten erfarenhet klara av det.

Är inte WordPress bara till för bloggare?

En väldigt vanlig fråga, även om den kommer mer sällan nu än för 5 år sedan. Svaret är enkelt: Nej!

Du kan bygga i stort sett vad som helst med WordPress, men framförallt kan du bygga väldigt snygga, användarvänliga, konverteringsoptimerade och responsive företagshemsidor.

Finns många exempel på stora företag som byggt sin sida i WordPress. Här är finns många exempel på WordPress egna sida.

Kostnadseffektivt

Det här kopplar ihop med att WordPress är open source. Eftersom det finns en så stor community av utvecklare så förbättras det hela tiden utan att varje företag själva behöver lägga resurser på det. Det finns även många tilläggsprodukter som gör att det relativit snabbt och kostnadseffektivt går att lägga till funktionalitet utan att behöva utveckla det in house. Exempel på sånt är teman/mallar, och insticksmoduler (plugins/tillägg) som underlättar när man ska bygga i WordPress.

Webbex och WordPress

Vi bygger uteslutande i WordPress och har över 10 års erfarenhet. Vi har därför kompetensen och processer som gör att vi kan bygga kostnadseffektiva hemsidor till företag. Självklart är hemsidorna snygga, användarvänliga och responsiva. Hör av er idag så kan ni få en hemsida levererad inom 2 veckor.

Läs om våra priser och paket här

Kontakta oss

  • Vi lovar att inte dela dina uppgifter med 3e part eller skicka irrelevant information.