Ring oss

Skapa hemsida – Hur gör man?

Skapa hemsida
Hur gör man då för att skapa en hemsida? Det finns många sätt att göra det på och det beror lite på vad och hur. Framförallt beror det på vad du ska ha hemsidan till.

Som företag kan det vara lockande att skapa en hemsida själv. Men då ska man ha i åtanke att det kommer krävas en hel del tid. Det är tid ni istället skulle kunna lägga på företagets huvudfunktioner såsom sälj och att ta hand om kunder. Säg att det skulle ta dig mellan 50 och 100 timmar att göra en ok hemsida. Din tid är värdefull! Vad blir alternativkostnden? Hade du istället kunnat sälja och tjäna 1 000 kr för varje timma istället? Då har du en alternativkostnad på mellan 50 000 och 100 000 kr. Det är ganska mycket för ett lite mindre företag.

Vi är proffs på WordPress hemsidor!

Skapa hemsida – vilka val har jag?

Det finns många olika sätt att skapa en hemsida. Man kan välja att först rita en hemsida i photoshop och sen programmera den i HTML och CSS. Alltså utan koppling till databas. Det är kanske inte aktuellt utan man vill istället använda ett publiceringsverktyg. Då kan man välja att göra det med WordPress som vi gör. Har man aldrig gjort det förut så tar det en hel del tid att lära sig. Skaffa domän och webbhotell, sätta upp FTP och databas. Sen ska du installera WordPress och börja programmera om WordPress för att få det att fungera som du vill. Det finns också mallar som kan hjälpa dig en del på traven, men det krävs tyvärr ändå mycket kunskap, känsla och förståelse för hur man gör en bra och användarvänlig hemsida.

Utöver WordPress finns det många andra verktyg och sätt, men eftersom WordPress ändå är kostnadseffektivt och störst är det ett bra ställe att starta på. Det finns massa guider på nätet om hur man startar. Här är WordPress egna guide. Risken är att du ganska snart får huvudvärk.

Webbex hjälper er skapa en snygg hemsida

Så låt oss göra det åt dig! Vi har över 10 års erfarenhet är snabba och kostnadseffektiva. Hör av dig idag så kan du ha en modern och användarvänlig hemsida färdig inom 2 veckor.

Läs om våra priser och paket här

Kontakta oss

  • Vi lovar att inte dela dina uppgifter med 3e part eller skicka irrelevant information.