Ring oss

Ny hemsida till ert företag – Låt oss göra det åt er!

Anlita oss att bygga er nya hemsida. Vi är experter inom branschen med över 10 års erfarenhet. Er nya hemsida ska hjälpa er att få in nya kunder och vi sparar inte på krutet. Våra hemsidor är allid byggda med världens bästa publiceringsverktyg WordPress. Dessutom kommer er nya hemsida vara modern, användarvänlig och responsiv.

Ny hemsida till ert företag

Detta ingår alltid i en ny hemsida från oss

Wordpress® hemsida

Hemsida byggd med marknadens populäraste och mest lättanvända CMS-verktyg. Det innebär att ni enkelt kan uppdatera sidan med text, bilder eller video.

Responsiv design (mobilanpassad)

Hemsidan byggs med responsiv design, vilket innebär att det fungerar lika bra oavsett skärmstorlek. Den ser med andra ord bra ut både på mobiltelefonen, surfplattan och datorn.

Sökmotorvänlig (SEO)

Vi bygger hemsidan för att ger er bästa möjliga exponering mot sökmotorerna. Det vill säga förutsättningar så att era framtida kunder enkelt kan hitta er.

Snygg & Användarvänlig

Första intrycket är viktigt! När era nya kunder kommer till er sida så ska de vara enkelt och tydligt för dem att hitta informationen de söker. Ni vill leda dem rätt och snabbt.

Vi sköter allt

Vår framarbetade process gör det enkelt för er! Vi gör allt jobb och ni får en professionell hemsida levererad och klar i tid. Vi tycker inte ni ska behöva göra något själva.

Personlig support

Personlig kontakt som hjälper er från start till slut. Det går både att ringa och maila till oss. Vårt mål är att ge er bästa kundsupporten i branschen.

Vill du veta mer? Redo att bygga ny hemsida?

Läs mer om vad som ingår i våra hemsidor och om våra priser.

Några av alla hemsidor som vi har byggt

Vår filosofi

En ny hemsida vars fokus är att skapa fler kundkontakter kan ha en stor effekt på ert företags resultat. Genom att sidan är lättnavigerad underlättar ni för era potentiella nya kunder att hitta den information de söker. Ni vill leda dem rätt och vi har det i åtanke när vi bygger er nya hemsida.

Möt David - Er Personliga Projektledare

”Vi vet att det kan vara mycket jobb när det är dags för ett företag att skaffa ny hemsida. Därför har vi genom tester tagit fram processer för att göra allt kring att skaffa ny hemsida mycket lättare. Vi tar hand om er, från ax till limpa!”

Projektledare David på Webbex
Innan du går… Du ska inte gå lottlös. Här är en present:

GRATIS GUIDE: 5 frågor att ställa till din webbyrå för att framtidssäkra din hemsida

5-fragor-till-din-webbyra-guide-small